- 250 ml de nata líquida
- 100 g de sucre
- 3 fulls de gelatina
- 2 pomes
- 2 cullerades de manteg
- 1polsim de canyella
Ingredients:
250 g de mató
Es posen les fulles de gelatina a remullar en un bol amb aigua freda.
Mentrestant, es posa la nata i la meitat del sucre, 50 g, en un cassó al foc i se'ls fa arrencar el bull.
Es retira el cassó del foc i s'hi desfan les fulles de gelatina. Un cop s'hagin dissolt del tot, s'hi posa el mató.
Es remena bé per tal que el mató es desfaci i quedi ben homogeni.
Es disposa la mousse en uns motllos ben bonics i es posen a la nevera , per tal que la mousse quedi ben quallada.
A part, es tallen les pomes a daus petitons i es fregeixen amb poqueta mantega. Quan ja comencin a ser cuites, s'hi afegeixen els 50 g de sucre restants i es remenen uns quants minuts més, que agafin un color daurat. Es passen les pomes per la batedora per aconseguir una salseta ben fina.
A l'hora de servir, es decora la mousse amb la salsa de poma i una mica de canyella.
Mentrestant, es posa la nata i la meitat del sucre, 50 g, en un cassó al foc i se'ls fa arrencar el bull.
Es retira el cassó del foc i s'hi desfan les fulles de gelatina. Un cop s'hagin dissolt del tot, s'hi posa el mató.
Es remena bé per tal que el mató es desfaci i quedi ben homogeni.
Es disposa la mousse en uns motllos ben bonics i es posen a la nevera , per tal que la mousse quedi ben quallada.
A part, es tallen les pomes a daus petitons i es fregeixen amb poqueta mantega. Quan ja comencin a ser cuites, s'hi afegeixen els 50 g de sucre restants i es remenen uns quants minuts més, que agafin un color daurat. Es passen les pomes per la batedora per aconseguir una salseta ben fina.
A l'hora de servir, es decora la mousse amb la salsa de poma i una mica de canyella.