MOUSSE DE MATÓ AMB SALSA DE POMA




  • Ingredients:

    250 g de mató
  • 250 ml de nata líquida
  • 100 g de sucre
  • 3 fulls de gelatina
  • 2 pomes
  • 2 cullerades de manteg
  • 1polsim de canyella
Elaboració:  

Es posen les fulles de gelatina a remullar en un bol amb aigua freda.
Mentrestant, es posa la nata i la meitat del sucre, 50 g, en un cassó al foc i se'ls fa arrencar el bull.
Es retira el cassó del foc i s'hi desfan les fulles de gelatina. Un cop s'hagin dissolt del tot, s'hi posa el mató.
Es remena bé per tal que el mató es desfaci i quedi ben homogeni.
Es disposa la mousse en uns motllos ben bonics i es posen a la nevera , per tal que la mousse quedi ben quallada.
A part, es tallen les pomes a daus petitons i es fregeixen amb poqueta mantega. Quan ja comencin a ser cuites, s'hi afegeixen els 50 g de sucre restants i es remenen uns quants minuts més, que agafin un color daurat. Es passen les pomes per la batedora per aconseguir una salseta ben fina.
A l'hora de servir, es decora la mousse amb la salsa de poma i una mica de canyella.