ARRÒS NEGRE

INGREDIENTS; per a 4 persones:
 
1/2 kg d'arròs
1/2 kg de sèpia
2 cebes grans
4 tomàquets madurs
2 pebrots verds
2 tassetes d'oli d'oliva
1/4 de litre de caldo de peix
3 dents d'all
sal
pebre
 
ELABORACIÓ:
Es renta la sípia, es talla a daus, es salpebra i es fregeix tapada.
Quan estigui llesta es reserva.
Es trosseja la ceba petiteta, els alls no molt petits i els pebrots a tires.
Ratllem el tomàquet.
La ceba es fregeix juntament amb els pebrots, quan comenci a daurar-se se li afegeixen els alls i la sípia.
Després se li incorpora els tomàquets madurs i es fregeix tot junt.
Mentrestant es desfà la tinta amb una mica d’aigua i es reserva.
Quan estigui llest es posa el sofregit en una paella i se li afegeix l’arròs.
Se li dona unes voltes i a continuació s’afegeix el fumet i la tinta de calamars.
Es cou a foc fort durant 8 minutets,i desprès a foc mig uns 8 minuts.
Es rectifica de sal i s’afegeix una mica de pebre quan estigui a mitja  cocció.
Transcorregut aquest temps, es retira del foc i servim amb all i oli a part!BON PROFIT!!!