WOCK DE VERDURETES DE L'HORT

Ingredients:

mirarem de comprar verdures fresques i ecològiques

Carbassó
Pastanaga
Ceba
Esparracs de marge
I altres verduretes que tinguem ....
Fruits secs
Alfàbrega
Pebre
Tahin
Salsa de soja
Oli d'oliva
Gingebre fresc 
Brou vegetal

Elaboració:

Es tallen les verdures a tires primes.
Es posa una mica d'oli al wok i s'escalfa.
Es tira la ceba i es fa una mica abans d'afegir la resta de verdures tallades.
Es remena constantment.
En un platet o tassa es prepara la salsa, una cullerada de tahin, un raig de salsa de soja, i oli, es remena per que es faci una barreja homogènia.
Es tira la salsa al wok quan les verdures estan a mig fer i s'afegeixen els fruits secs i les altres especies, alfàbrega, pebre, gingebre i brou vegetal....
Poc abans de treure-ho del foc s'afegeixen els germinats, es remena una mica per que agafin escalfor, agafin una mica la transparència de l'oli.
Es treu ràpidament i es serveix.


Bon profit!!!