FEM UN FLAM BONÍSSIIIMMMM!!!

El flam fet a casa és molt sa i  molt fàcil de fer.
INGREDIENTS:
 1 litre de llet ecològica
1 dotzena d'ous ecològics 
12 cullerades de sucre integral 
Sucre per fer el caramel, aigua bona i una llimona.

PREPARACIÓ:
Bullim la llet i desprès i posem un tronquet de canyella a dins i deixem infusionar 20 min.
  Pre-escalfar el forn a 160 graus.
 Per fer el caramel:

Dins un pot on hi tenim sucre blanc, ho posem sobre del foc mitjà-baix,amb una mica d'aigua bona i el suc d'una llimona, anem remenant poc a poc, fins i que es va disolent i va agafant un color caramel. Si hem de fer molt de caramel, és millor anar posant petites quantitats de sucre, mica en mica. Quan ja tenim suficient quantitat, aboquem el caramel a les flameres petites o flamera gran. Atenció, aquest pas és important fer-lo molt ràpid perquè de seguida es refreda el caramel i es queda sòlid.
Barregem els ous amb el sucre, afegim la llet i ho passem tot per un colador. Ho posem dins el motllo i al forn per aire durant 30 minuts. Ho deixem refredar i posem el flam en una safata.Podem acompanyar de nata i xocolata.....
BON PROFIT!!!!