COULANT DE XOCOLATA BLANCA:


Ingredients:
-       120 grams de xocolata blanca (vaig utilitzar la nova de Nesté Postres però funciona també la normal)
-       60 grams de mantega
-       2 ous
-       50 grams de sucre
-       50 grams de farina
Elaboració:
Fonem la mantega amb la xocolata al bany maria o al microones.
Batem amb energia els ous amb el sucre fins que blanquegi i hagi doblat la mida.
Sense deixar de batre afegim la farina,. Poc a poc i si pot ser tamisada.
Hi afegim la xocolata blanca i la mantega que havíem fos abans i tornem a batre fins que quedi ben incorporat.
Omplim els motllos fins a la meitat ja que després pugen.
Congelem durant 1hora com a mínim i enfornem a 200º
*Enfornat:
Els podem preparar i congelar i tenir-los guardats. Llavors els traiem 10 minuts abans del congelador i mentrestant escalfem el forn a 200º i quan està calent enfornem uns 9 o 10 minuts.
Ho podem servir amb una bola de gelat, amb maduixes, o sol, com preferiu! Amb aquesta recepta us en surten uns 8. Els podem guardar al congelador i treure’ls quan ens facin falta.