MOREUS O FAVES BOIGES AMB CURRIOLES

EL.LABORACIÒ:
Posem els moreus a estovar amb aigua durant unes 16 hores aproximadament-
L´endemà els rentem i els posem a coure amb una ceba i 3 o 4 claus clavats, una pastanagua i sal.
Els deixem coure uns 45minuts aproximadament,  si ho fem amb una olla pressió només ens caldrà uns 5 minutets.  Un cop cuits, els escorrem. Trinxem en un pot la ceba i la pastanga, juntament  i una mica de suc de la cociò, treiem els claus,  afegim als moreus escorreguts. En una paella fem els bolets, currioles, moixerons, o altre bolets de temporada,reservem.Posem oli en una cassoleta, i aboquem els moreus, seguidament els bolets, i la picada d'avellanes, si ho volem mès claret podem posar-hi més suc de la cocció del gra.Rectifiquem de sal, deixem fer xup-xup 4 o 5 minutets i emplatem. Decorem segons inpiraciò. Per exemple, julivert arrissat.

INGREDIENTS:
Mirarem que siguin de proximitat i ecològics:

Aigua la que calgui.
500 gr. de moreus o faves boiges de Cal Pauet, triats i rentats
500 gr. de currioles o altre bolet del temps, triats i rentats
100 gr. d'avellanes torrades i pelades.
1 ceba
1 pastanaga
3 claus
oli d'oliva
sal
julivert arrissat