PANNA COTTA:
Ingredients:
- 1 litre de nata líquida
- 80 grams de sucre
- 2 beines de vainilla
- 1 llimona
- 3 fulles de gelatina
- 1 polsim de canyella (presentación)
Elaboració: 30 minuts + refredar
Amb un ganivet fi, obrirem les beines
de vainilla i pelarem un tros de crosta d’una llimona. Farem bullir
suaument la nata líquida havent-hi abocat el sucre, la vainilla i la
crosta de la llimona. Ho deixarem infusionar al foc, tot, un bon quart
d’hora remenant amb una cullera de fusta.
Treurem la cassola del foc.
Arreplegarem les beines i les peles de la llimona. Seguidament, afegirem
la gelatina que haurem prèviament deixat en remull amb aigua freda.
Finalment posarem la barreja en un
motlle o en pots individuals (disposar una base de mig dit de caramel
líquid) o allà on us anirà bé per fer la millor presentació i, ho
deixarem a la nevera tres o quatre hores.
El resultat obtingut és deliciós, com una mena de flam de color blanc, suau i subtil.
La panacota sols ser ben acompanyada amb els colors vius d’una maduixa, o amb una salsa de mango etc.BON PROFIT!!